Dankbaar

Ik krijg de laatste tijd toch zulke mooie complimenten! Echt heel bijzonder.

Het bijzondere is, ik zit niet te wachten op complimenten. Ik doe dingen helemaal precies volgens hoe ik het zelf wil en goed vind. Ik vind het prima als mensen dat leuk vinden. Ik vind het prima als mensen er niets mee kunnen.

Ik weet dat wat ik kan brengen super geschikt is voor een aantal mensen. En het is fantastisch als het hen ook bereikt. Maar, uiteindelijk, doe ik het alleen voor mezelf. Vanuit mijzelf. En ja ik straal dat bewust uit. Om er anderen mee te kunnen raken.

Maar, ik ben er niet afhankelijk van.
Ik heb mij losgemaakt van verwachtingen.
Ik voldoe aan mijn eigen verwachting.

En door zo te laveren door het leven, in mijn bedrijf, dat voelt heerlijk.
Ontspannen.

En het maakt juist dat ik er mensen mee raak. Er zit geen verwachting op.

Ja ik ben blij met klanten. Want dat is wel wat mijn intentie is; anderen iets kunnen bieden. Zodat zij hun licht weer kunnen stralen en daarmee weer anderen bereiken, om hun licht te laten stralen.

En, als er dan toch complimenten komen, zo totaal onverwacht, op precies dat wat mij zo makkelijk afgaat, wat mij zo in essentie weergeeft, ja dan voel ik me toch wel erg geraakt.

Dan ben ik zo blij dat ik de stap heb gezet. Toch doen wat ik doe; mezelf Woordfluisteraar noemen. Aangeven dat ik in een sprankelsessie kei-rake vragen stellen zodat ik in no-time tot de kern kom waar het eigenlijk om gaat waar je in vast zit.

En dan geven een paar mensen iets aan over de manier waarop ik dat doe; Authentiek. Dat ze met smart zitten te wachten op mijn volgende artikel. Dat ze blij zijn dat ik woorden geef aan wat zij altijd al voelen, maar nu met de woorden erbij het zo veel helderder wordt.

Dat ze in een training aangeven dat het ze zo veel gebracht heeft.
Hier zit een dankbaar mens.

Waar ben jij dankbaar voor?

PS Zelf ervaren hoe ik je met Woordfluisteren kan helpen daar waar jij nu vastloopt? Klik dan op de link om een afspraak aan te vragen. Ik stuur je mijn on-line agenda, kun je zelf kijken welk moment jou past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *