Maar HOE dan? Hoe weet ik wat bij mij past. Wanneer ga ik weer sprankelen. Hoe krijg ik grip op mij energie? En dan graag snel een beetje, want ik zit midden in de drukke feestmaand.


Is dit herkenbaar voor jou? Dan heb ik iets waanzinnigs voor je: een duopakket van mijn Sprankelgids EN mijn Grip op je energie on-line traininge  samen nu slechts 67,00 euro (incl BTW)!


Met de Sprankelgids ga je in 15 stappen ontdekken wat bij jou past, uiting geven aan waar je hart vol van zit en dan nu echt doen! Van onderzoeken naar je talenten en wat je heimelijk al heel lang wil, naar het uitzetten van een haalbaar plan om daadwerkelijk te gaan doen wat bij jou past!

Met de on-line training “Grip op je energie” krijg je krachtige oefeningen die je helpen dealen met ruis (verwachtingen, tijdsverspilling, beren op de weg) en je te richten op het herstellen van je energie. Zodat je ontspannen en met zelfvertrouwen door de feestdagen komt en met een glimlach het nieuwe jaar tegemoet ziet. Om dan alle plannen die je hebt vanuit de Sprankelgids te kunnen neerzetten!


Woosh, zou dat niet fijn zijn? Ontspannen stappen zetten en met voldoende energie bezig zijn met dingen die zo goed bij jou passen!!!
Nu samen voor slechts 67 euro (incl BTW)

Bestellen gaat in 2 stappen;

A mail mij dat je dit gaat bestellen en vermeld je naam, adres, bankrekeningnummer (zodat ik kan checken mocht er onverhoopt iets niet goed gaan) ans@studiosprankel.info

B Betaal dit duopakket via deze link.

Heb je vragen, mail me dan ans@studiosprankel.info