Durf jij je plek te pakken?

Durfde ik wel: letterlijk mijn plek te pakken? Een plek waar ik niet speciaal voor was uitgenodigd. Maar waarvan ik wist dat er plek voor me zou zijn.

Zou ik mij die plek claimen?

Maar wat zou het me kosten?

En liever; wat zou het me opbrengen?

Ik wist dat nog niet veel die plek voor zichzelf geclaimd hadden. Dat gaf een kans.

Maar, het koste zo veel (vanuit mijn beperkte visie dan he…)!

Vond, vind ik dat mezelf waard????

Ik voel aan alles dat mijn verhaal een groter podium mag. Dat ik letterlijk bij iemand op het podium ga staan. Maar ook dat er een groter podium mag zijn voor mijn verhaal. Voor wat ik te brengen heb.

Dat er nog te veel groot en klein leed is, omdat je als sensitief persoon niet in de opvoeding hebt meegekregen wat je zo nodig had. Dat je daardoor nu niet in staat bent jezelf te geven wat jij nodig heb. Dat dat bewuste en onbewuste belemmeringen vormen voor een fijn, prettig leven. Dat je daardoor sommige skills nog niet in de vingers hebt, die je juist zo nodig hebt. In het leven. In je onderneming.

En dat dat anders mag.

En anders kan!

Ik besloot dat het nodig is dat ik die plek ging claimen. Een plek, in dit geval heb ik het over advertentieruimte in een tijdschrift (Carolienmagazine Over de shit & shine van ondernemen. Van iemand die weer háár plek ging pakken, door dit tijdschrift uit te brengen).

Waar vele lezers waarschijnlijk ook nog zo veel belemmeringen voelen. Bewust, maar vooral ook onbewust: om niet hun ding te gaan doen. Te zijn wie ze eigenlijk in wezen zijn. Nog niet compleet doen wat ze te doen hebben.

Dat mag anders.

Dat kan anders!

Ik voelde aan alles; aan mijzelf en daarmee aan mijn volgers, mijn klanten moest ik laten zien dat het veilig is. Dat het je ook zo veel kan brengen je plek te pakken. Walk your talk Ans!

En het hele ‘gedoe’ rondom mijn gedachten en gevoelsgang, het besluitpatroon, het toch doen, heeft me nu al zo veel gebracht!

Ik heb die plek ‘gepakt’. En ben vanaf 22 maart letterlijk te zien via dat tijdschrift. Door zo veel prachtige vrouwen (en mannen). Die zoveel te vertellen hebben. Maar nog zo vaak vastzitten in het oude verhaal van kan niet, mag niet, hoort niet.

Ik laat ze weten; bij mij kun je leren jouw nieuwe verhaal te vertellen. Ik neem je graag mee hoe je dat zelf kunt doen!

In april geef ik een on-line training voor een kennismakingsbedrag. Voelen hoe het is, werken met mij. Wat ik te bieden heb. Die training heet, hoe kan het ook anders ‘Pak je plek!’.

De plek, die helemaal voor jou bedoeld is. De min die wacht op jou als plus. Die zo’n magnetische aantrekking op je heeft. Maar je durft nog niet, zit nog vast in het verhaal van kan niet, mag niet, hoort niet. Ben je toe om jouw nieuwe verhaal te schrijven?

Meld je dan bij mij aan voor deze on-line training Pak je Plek! via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *