• Merk je dat je leegloopt, terwijl je eigenlijk zo graag iets moois wil betekenen voor de wereld?
 • Voel je ergens dat je zo veel te doen hebt, maar het komt er niet uit?
 • Heb je een missie om het lichter en fijner te maken, maar lukt het je niet eens om dit voor jezelf voor elkaar te krijgen?
 • Ben je eerder juist vermoeid, prikkelbaar, ontevreden en weet je niet hoe je dit tij kunt keren?

Mijmer je wel eens verlangend over hoe het voor jou zijn:

 • als je dingen doet waarbij je voor je gevoel ‘aan’ staat
 • waar je energie krijgt, in plaats van dat het je energie kost
 • Als je weet, in je wezen VOELT wat je te doen hebt!
 • En dat ook daadwerkelijk gaat doen!
 • Met zelfvertrouwen.
 • Sprankelend zelfs!
 • Oftewel gaat Leven vanuit Jouw Kern!

Doe dan mee met het Leef vanuit je Kern-programma waarin we terug gaan naar jou! Naar jouw gevoel.
Hierbij jouw sensitiviteit niet langer ontkennen, negeren, verwaarlozen en wegdrukken.
Maar juist leren vertrouwen op wat jij voelt!

Jouw sensitiviteit is immers iets wat in jou zit. Wat heel sterk aanwezig is. Wat veel meer aandacht mag krijgen.
Ik ga je zelfs uitnodigen bewust je sensitiviteit te gaan omarmen, te integreren in je leven. Zodat je het vóór je kunt laten werken, in plaats van er telkens tegen te strijden.

Daarmee ga jij leven vanuit jouw kern en BIJdragen aan een mooiere wereld. In plaatst van het gevoel hebben dat je AFhankelijk bent en doet van wat je denkt dat hoort.

Door ervaring met mijn klanten uit sessies en VIP-trajecten en natuurlijk door mijn eigen processen, weet ik inmiddels hoe pijnlijk het is om niet vanuit je kern te leven. Hoeveel moeite en energie het zelfs kost! En, heel belangrijk, welke aspecten nodig zijn te leren, te overwinnen en in welke volgorde.

Ik neem je stap voor stap mee in mijn lifechanging programma van 10 weken. Deze start vanaf 1 januari 2020. Een ticket voor het on-line groepsprogramma kost 99 euro exclusief BTW. Dit is de betaallink. Let op! Stuur na betaling nog wel je naam, adres, e-mail en telefoonnummer via ans@studiosprankel.info

Praktische info

Je krijgt bij dit 10 weeks-programma

 • 1x per week live on-line sessies waar ik je vragen kan beantwoord
 • oefeningen
 • video’s
 • blogs
 • uitnodiging voor een besloten Facebookgroep waarin je gelijkgestemden ontmoet, je vragen kunt stellen, van elkaar kunt leren en inspiratie op doen. (Niet lid van Facebook, lees dan hieronder bij de Frequently Asked Questions hoe dit op te lossen)
 • korting op een Doorbraaksessie, Happy HSPtraject of VIPdagdeel.

Individueel en toch samen: Je gaat individueel aan de slag. Hierbij kun je live meekijken bij de on-line sessies of juist terugkijken op het moment dat het jou het beste past. De oefeningen die ik je aanreik thuis in je fijne veilige setting doen. En geen reistijden!

Maar je bent ook samen in een groep. Daarmee merk je dat je niet de enige bent die hiermee worstelt. Kun je aan elkaar vragen stellen, tot ideeën komen en als je wilt sparren over waar jij tegenaan loopt.

Je kunt net zo veel of weinig in de groep meedoen als jij prettig vindt.

On-line en offline: Iedere week geef ik een sessie on-line in een besloten Facebookgroep, dinsdagochtends om 10.00 uur. Dit is live en je kunt ter plekke luisteren, meedoen en vragen stellen.

Deze kun je later (nog eens) terugkijken, ook als je niet live erbij kon zijn.

Je krijgt wekelijks een mail met uitleg waar precies de training te volgen is, hoe je vragen kunt stellen (kan namelijk ook als je niet live aanwezig kunt zijn) en een uitgebreide toelichting van de oefeningen.

Het offline gedeelte gaat over dat ik je uitnodig vooral wel zelf, thuis, aan de slag te gaan!

Ja, ik weet inmiddels voldoende en wil meedoen! Let op! Stuur na betaling nog wel je naam, adres, e-mail en telefoonnummer via ans@studiosprankel.info

FAQ

Is dit programma wel voor mij?

Ben jij coach, moeder, sta je voor de klas, ben je kunstenaar; kortom heb jij een groep mensen om je heen die jij graag helpt, ondersteund, advies geeft? Heb je wel eens gehoord van mediteren en ga je visualiseren niet uit de weg. En vooral: voel jij dat je zelf stagneert, niet doet (of zelfs niet goed weet hoe) wat jij juist zo goed kan doen voor deze mensen, dan is dit juist iets voor jou! Jouw andere wereldbeeld brengt juist zo veel voor die mensen om jouw heen /in je werk, omdat het niet ‘mean-stream’ is, of ‘wat zo heurt’. Je beseft je dat jij meer kunt bereiken, als jij goed in je vel zit, zelfverzekerd bent over je kunnen. Je weet dat dat wat vraagt aan jou. Dat is soms zelf hard werken. Maar, gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Daarom wil ik juist zo graag per 1 januari starten met heel veel van jullie. Die allemaal ‘in het zelfde schuitje zitten’.

Er starten zoveel nieuwe dingen vanaf 1 januari, er zijn zoveel HSPcoaches, waarom zou ik bij jou aan dit programma mee doen Ans?

Hier kan ik zelf wel vertellen hoe leuk en aardig ik mijzelf vind, maar ik laat anderen aan het woord wat zij bij mij ervoeren, waarvoor zij aanhaken;

(NB Onderstaande reacties zijn een deel van de reacties die mensen met naam en foto aangaven. Deze staan uitgebreider elders op deze website.)

 • Ik ben fan van jou manier van werken, dat alleen als is de reden om in te stappen 🙂 (Die manier; werken op de laag eronder. Feilloos raakprikken als het gaat om welke belemmerende overtuiging hier speelt, helder krijgen van wie het verhaal is dat jij hier leeft.)
 • Ik merk aan alles jou Ans dat jij hierin heel veel te bieden hebt. En dit is precies wat ik nu nodig heb. Ik doe al van alles, mooie dingen. Maar het mag nog meer vanuit mijn kernkwaliteiten.
 • Wat ik heel fijn vond, was dat Ans me liet voelen wat voor mij belangrijk is. Vaak kunnen we het niet goed onder woorden brengen, maar voelen we heel goed of iets klopt of niet.
 • Ans je hebt met in 1 ochtend (VIPprogramma) verder gebracht dan de psycholoog het afgelopen 5 jaar.

Ik heb geen Facebook, kan ik dan toch meedoen?

Mijn klanten worden tijdelijk lid van Facebook, speciaal om mijn programma’s te volgen. Het is aan jou om daarna lid te blijven, of om afscheid te nemen. Je kunt kiezen of je in de besloten (dus afgeschermd deel op Facebook) vragen wilt stellen, van anderen meelezen. Dit kan heel fijn zijn. Of juist too much. Aan jou de keus. Door het platform Facebook hiervoor in te zetten, is het voor mij mogelijk de prijs van 99 euro exclusief BTW te hanteren, omdat ik geen ander, duur, programma hoef te kopen.

Ik kan niet bij (alle) livesessies aanwezig zijn, wat te doen?

Omdat de on-line sessies, post, vragen/antwoorden, enzovoort, in de besloten groep blijven staan, kun je achteraf ook nog kijken. In je eigen tijd. Op je eigen tempo. Ook na de 10 weken blijft de groep enige tijd open. Ik zal tijdig laten weten als ik de groep ga sluiten en of de posts en dergelijke zal weghalen. Dan heb je nog voldoende tijd, alsnog eea te bekijken.

Ja, ik weet inmiddels voldoende en wil meedoen! Let op! Stuur na betaling nog wel je naam, adres, e-mail en telefoonnummer via ans@studiosprankel.info

Meer over mij:

Ik ben Ans Rozendal Hoog sensitiviteitscoach en Woordfluisteraar. Ik vind het heel spannend dit programma te doen. Maar ik besef me heel erg: het is groter dan ik.

Het is nodig dat iemand het voortouw neemt jou uit te nodigen je niet meer te laten weerhouden door dingen die ooit tegen je gezegd zijn. Of je angst te laten winnen. Je belemmerende overtuigingen te laten bepalen.

Ik heb ze ook. Allemaal én ik heb de missie de wereld een stukje lichter te maken. Dat doe ik door jou hierbij te coachen, ondersteunen, uit te nodigen. Zodat jij weer jouw doelgroep, klanten, omgeving kan helpen het een stukje lichter te maken. Meer over mij vind je elders op deze website.

Doe je mee vanaf 1 januari? Let op! Stuur na betaling nog wel je naam, adres, e-mail en telefoonnummer via ans@studiosprankel.info