He hoi, ik ben Ans Rozendal

#HSPcoach en #Woordfluisteraar (dit licht ik hieronder toe)

Luisteren, opmerken naar wat er nog nodig is. Horen wat niet benoemd wordt. Al uitreiken voordat de ander er om hoeft te vragen. Klaarstaan voor anderen.

Herken je dit? Gaat jou dit ook van nature af?

Daarnaast hoort ook bij mij: supersnel tot de kern. Het diepste, eigenlijke verlangen helpen ontdekken. Soms dat wat je zelf nog niet eens weet, laat staan durft te benoemen. Plus mogelijkheden zien voorbij de obstakels, het gedoe en je onzekerheden…

Alleen vergat ik het vaak op mezelf toe te passen. Dus ik ben zelf ook het nodige tegen gekomen.

Wilde te veel pleasen, vergat uiteindelijk terug te komen bij mijzelf. Vergat hoe ik moest ontspannen in mijzelf. Later, met kinderen, vond ik het moeilijk ‘tegen de  stapels was op te boksen’, want dat leek mij tegen te houden mijn ding te doen. Mijn werkelijke ik te zijn.

Totdat het besef kwam; ik heb heel veel ‘horizontaal’ geleefd. Uitreikend naar die ander, van mezelf af. Ik leefde volgens wat is nodig, wie kan ik helpen, hoe hoort het?

En dit besef was de voorbereiding voor een nieuwe beslissing.

Ik besloot, vlak voor Kerst 2016;

Dit is een prachtige eigenschap, het invoelen op anderen, benoemen wat nodig kan zijn, me gedragen zoals het hoort, oplossingen aandragen EN dit kan alleen volgehouden worden als ik de ‘verticale’ beweging ook goed maak. Zodat die horizontale beweging goed ondersteund is. Ik beslis dat mijn ‘verticale’ beweging ook goed aandacht moet krijgen.

Deze verticale beweging gaat over mezelf goed neerzetten,  gronden, bij mezelf terugkomen, van mezelf uitgaan.

En hieruit volgde; ik ga deze beweging in balans brengen met de ‘horizontale’ beweging. Want die horizontale beweging dat is waar ik goed in ben. Wat ik echt fijn vind om te doen. Wat echt mijn kracht is; herkennen en benoemen wat de kern is, luisteren naar wat niet gezegd wordt en aanstippen wat mogelijk is of nodig kan zijn om weer op jezelf te vertrouwen. Zodat jij ook kan beslissen wat nodig is en dat gaat doen zodat je weer gaat stralen!

Ik heb op dat moment besloten uit te zoeken wat ik niet meer wilde. Anders wilde. Besloten dat DIT is wat bij mij past. Dat ik mijn ultieme zelf mag zijn.

En met dit besluit kwam ook de vorm; ik wil hierin een voorbeeld wil zijn voor anderen; dat het wel kan! En je hiertoe bewust uitnodigen!

Ik nodig je uit (weer) te worden wie je bent!

Dat het kan, mag en zelfs hoort! jezelf te hervinden. En dat jij hierin ook het voorbeeld kan zijn voor je omgeving, je kinderen. Dat juist het bezig zijn met die ‘verticale’ beweging en de balans tussen verticaal en horizontaal ook een indirecte uitnodiging is voor anderen dit ook te doen.

Zelfs mijn wasstapel vaart er wel bij 😉

Als ik mijzelf ben DAN nodig ik jou uit ook weer te worden wie jij bent: die verticale beweging te maken en de horizontale- en verticale beweging in balans te brengen.

Iemand vatte treffend samen wat ik doe; Ans vindt jouw sprankel en stipt hem aan zodat jij ook weer gaat stralen!

Ik help je die verticale beweging te maken; jouw kracht, jouw sprankel te (her)vinden en als deze is aangestipt dan volgt er een rollercoaster! (Lees maar van anderen wat een Sprankelsessie met hen deed.) En dat is zo prachtig om te mogen doen!

Wil jij ook ervaren dat het wel kan; weten, kiezen en doen wat jij eigenlijk wilt? Wat eigenlijk wel bij jou past? Vraag dan (gratis) mijn Mindset Tranformatie Module aan!

Ik heb er voor gekozen mijn verhaal zo in te richten dat het mij steeds meer past.
Dat het helemaal klopt!
Dat ik steeds meer mijn verhaal leef en me er prettig bij voel.

Wat is jouw verhaal?
Jouw verhaal tot nu toe en zou je (een deel) van je  verhaal willen (her)schrijven?

Studio Sprankel
Oorspronkelijk ben ik Studio Sprankel begonnen als Hoog sensitiviteitscoach voor kinderen en hun ouders/leerkrachten/ professionele omgeving.
Zelf ervaringsdeskundige, ik herkende deze eigenschappen bij mijn kinderen en wilde zo graag de boodschap overbrengen;
Jij bent helemaal goed zoals je bent!

Kinderen (en hun ouders en omgeving) kunnen nog steeds bij mij terecht.
Want als je als kind al helemaal doordrongen bent van dat jij helemaal goed bent zoals jij bent, hoef je later als volwassene er niet meer door mij aan herinnert te worden.

Ga je stralende zelf zijn; de wereld heeft alle ruimte voor het licht van jou!
Heeft jouw licht zelfs ook nodig!
En je bent je stralende zelf als je weer wordt wie je eigenlijk al bent!

Trefwoorden over mij; creatief, analytisch en gevoelsmatig, vrouw van, moeder van 3, HSP-coach, Pabo, Onderwijskunde, moestuinprutserin, Studio Sprankel.

Wil jij ook ervaren dat het wel kan; weten, kiezen en doen wat jij eigenlijk wilt? Wat eigenlijk wel bij jou past? Vraag dan (gratis) mijn Mindset Tranfsormatie Module aan!

Vraag hier gratis de Mindset Transformatie Module!