Dit zeiden anderen over Lekker slapen, doe ik zo!

Bestel rechtstreeks het boek voor 14,99 euro inclusief verzendkosten en BTW

Tischa Neve, kinderspycloloog, opvoedkundige www.grootenklein.nl en moeder: Lekker en relaxt gaan slapen is voor veel kinderen best een opgave, en dus voor veel ouders ook! Met deze praktische, helder omschreven tips en opdrachten lukt het ouders en kinderen ongewtijfeld een stuk makkelijker! Ik hou van boeken die ouders dingen meegeven die praktisch, helder en makkelijk toepasbaar zijn, daar hebben ze nou echt wat aan! Dit boek voldoet daar zeker aan!

Nicole de Gruijter, Opvoed en kindercoach www.intensekinderen.nl: “Ik  ga het boekje zeker onthouden om te adviseren aan ouders.”

Patricia vd Heijden, intiutief schildercoach www.tekenvoorrustinjehoofd.nl en moeder van 3:
“Hoi Ans, gister heb ik voor 2 van mijn kinderen de heerlijke slaap-smoothie gemaakt uit jouw boek over slapen. Ze vonden het heerlijk. Alleen al deze extra aandacht voor het slapen helpt. Volgens mij hebben ze lekker geslapen. Mijn dochter zegt net “Ik wil het vanavond weer.”

Mirjam de Nijs Kindercoach www.Stralendjij.nl en auteur Kinderdroomfabriek
“Je boekje is fijn Ans, mij dochter en ik vinden het heel leuk en lezen het ‘s avonds. De tekeningetjes en het taalgebruik vinden we heel fijn samen.”

Bestel rechtstreeks het boek voor 14,99 euro inclusief verzendkosten en BTW

Mirjam, kindercoach en moeder van 2 meiden (6 en 3 jaar):

Dat het boek geschreven is in de taal die kinderen spreken vind ik echt fantastisch. Veel boeken zijn gericht op ouders, en ik denk dat er best ouders zijn die het lastig vinden om dat te vertalen voor hun kind. Dus dat vind ik echt een pluspunt, de oefeningen zijn letterlijk voor te lezen en door het kind gelijktijdig uit te voeren.

Bovendien; gelijk als je het boek ‘openslaat’ zie je dat er overzicht en duidelijkheid is. Ik houd ervan wanneer het gelijk zichtbaar is waar een boek over gaat en wat ik ervan kan verwachten. In de inhoudsopgave zie ik direct praktische oefeningen, dit maakt het aantrekkelijk om verder te bladeren. Ik zelf was ontzettend nieuwsgierig naar de supertruc van oma Annie! Erg leuk en herkenbaar om te lezen!

Echt knap gedaan. Ik vind het ontzettend mooi wat je gemaakt hebt. Het is een praktisch boek geworden, waar kinderen en ouders goed mee uit de voeten kunnen.

Britt 9 jaar

De plaatjes en de oefeningen zijn leuk! Activiteit 2 (Hoe was je dag?) vond ik wel moeilijk, soms weet je niet wat je moet schrijven. Maar dan ga je denken aan de dingen die je die dag hebt gedaan en dan word je moe.

Ilse, laborante en moeder van 2 meiden:

Het is een rustig boekje, lieve plaatjes en erg toegankelijk. Vooral de tekeningen van de schaapjes vallen in de smaak. Onze dochter (5 jaar) vond het een feestje om dit boek te lezen.

Anja, leerkracht basisonderwijs en moeder van meisje 9 jaar:

Het boek ziet er leuk uit. Mooie originele plaatjes! Ik houd er van! Onze dochter vond de activiteit 3 (Douchen – red. maar dan zonder water-) heel fijn. Dit wil ze iedere avond wel doen. Houden we erin dus!

Corinne Hamoen, tekstschrijver en – ondersteuner www.corinnehamoen.nl 
Jammer dat ik toen het boekje ‘Lekker slapen, doe ik zo!’ niet had. Een heel vlot geschreven boekje vol tips en activiteiten voor het slapen gaan. Ans spreekt de taal van de kinderen en dat is goed te merken. De activiteiten zijn zo beschreven dat kinderen ze zelf ook kunnen doen. De plaatjes van het schaap maken het beeldend. De activiteit met de maangroet heb ik zelf ook uitgeprobeerd en ik werd er heerlijk ontspannen van. (Corinne heeft zelfs een hele pagina op haar website gewend aan haar recensie over mijn boek. Deze kun je hier lezen.)

Bestel het boek voor 14,99 euro inclusief verzendkosten en BTW