Your soul is calling, neem jij op?

Je merkt dit omdat je te maken hebt met ‘worstelwoorden’ (je wilt dat niet zijn en steekt veel energie om het te voorkomen.)

Ik help je te ‘verstaan’ en het onderliggend patroon te herkennen, waarmee jij nu worstelt.

Je zit met een worstelwoord en dit woord bepaald je leven momenteel.
Ik help je luisteren en de worsteling te ‘imploderen’.

Your soul is calling, hoor jij wat het zegt?
‘Versta’ (als in begrijp) jij de boodschap?

Als HSP voel je wel de signalen, je merkt dat het niet klopt. Dat het wringt. Dat je vastloopt… Maar waar hem de angel zit, laat staan dat je het weer in beweging kunt brengen…

Ik ben HSPcoach en Woordfluisteraar en kan jou helpen te begrijpen waarom jij nu nog niet doet, wat jij eigenlijk wilt doen. Ik luister naar jouw verhaal, of lees het, en weet waar ik over moet doorvragen. Net zo lang tot het raak ! is. Daar gaat het om. Daar loop je op vast. Dit is het punt waar your soul is calling, maar nog geen gehoor krijgt =)

Tijdens een soulcall bellen we, waarbij jij van te voren nog niet eens je vraag helder hoeft te hebben. Ik ga luisteren, horen, verstaan waar de angel zit. Ik help je als het ware ‘vertalen’.

Dan geef ik je spiegelende vragen, die jou verder helpen.

Ik geef aan welke volgende stappen jij kunt nemen en waar ik bij kan ondersteunen.

Van vastzitten naar stappen zetten!

Stuur mij je worstelwoord dan plannen we een soulcall via ans@studiosprankel.info Ik stuur je dan mijn on-line kalender, zodat je zelf een afspraak in kunt plannen op een moment dat jou past!