Why me; waarom zou je met mij in zee gaan? Wat is nu het specifieke wat ik jou kan bieden.

Het is mijn energie, waar jij op afkomt. Waar jij je bij wilt aansluiten. En ik wil je graag laten zien hoe mijn energie er uit ziet;

Marleen Backhuijs, communicatiemedewerkster en moeder van zoon van 1 jaar: De sessies bij Ans hebben me veel helderheid gegeven. Ik heb 3 sessies bij haar gehad. Wat ik heel fijn vond, was dat ze me liet voelen wat voor mij belangrijk is. Vaak kunnen we het niet goed onder woorden brengen, maar voelen we heel goed of iets klopt of niet. Ze liet me voelen welk woord aandacht wilde en wat dat woord voor mij betekende. Van daaruit hebben we gekeken of de dingen die ik vond/vind waar zijn of dat ik die vanuit mijn hoofd heb bedacht. Niet kijken naar wat waar is vanuit mijn hoofd, maar vanuit mijn hart. Dit heeft me veel helderheid en verrassende inzichten gegeven waar ik nu zelf verder mee kan. Dank je wel Ans!

Blije klant, moeder, kunstenares van ‘ergens in de 50’:

Ans weet met een enkel woord de lading van een oud verhaal 180 graden om te draaien, zodat ik weer verder kan. Door precies de goede vragen te stellen ontdekte ik zelf waar dat verhaal vandaan kwam. 
En vooral door te benoemen wat er tussen de regels door niet gezegd werd, raakte ze bij mij de kern van mijn probleem. 
Een probleem is niet het goede woord, maar ik weet even geen betere. Daarvoor moet je echt bij Ans zijn.

Toestemming
Waarvoor denk je, en waarom denk je dat je nog toestemming nodig hebt?

Wil je een keer sparren kijk dan op http://ansrozendal.nl/sprankelsessie/
Welkom!

Geplaatst door Ans Rozendal op maandag 13 maart 2017

Ik maakte een Facebookpost: Schrijf een vrolijk verhaal van 3 woorden
In 5 dagen > 9.000 mensen bereikt
> 475 mensen hebben nagedacht, in actie gezeten, een positief verhaal verwoord
9.000 – 475 = >8.525 hebben mensen mee kunnen genieten door alleen al al die vrolijke verhalen te lezen.
Er zaten echt pareltjes tussen!
(Ik heb besloten dat ik iedere maand zo’n “Schrijf een verhaal van….” wil gaan initiëren. En dat het onderwerp steeds dichter bij mijn missie zal komen te liggen. Ik neem de deelnemers die iedere maand blijven meedoen, mee om hier telkens een verdiepende slag te maken.)

Tekst en beeld via sociale media/nieuwsbrieven

Ik nodig mensen uit. Herhaaldelijk. Ononderbroken. Vertrouwwekkend. Sommige boodschappen moet je blijven horen. Sommige uitnodigingen mogen blijven uitstaan. Net zo lang tot je de boodschap begrijpt, voelt! Tot je hem daadwerkelijk kunt aannemen, integreren, je eigen maken.

Wat wil jij? Wat wil jij eigenlijk?

Artikelen en blogs die je onophoudelijk uitnodigen

Artikelen/blogs met de nadruk op rust, vertrouwen, eigenheid en zelfliefde om terug te keren naar en te starten vanuit jezelf. (Lees bovenstaande blog hier.)

Ik heb een boek geschreven voor kinderen, in ‘kindertaal’. Om hoofd en lijf te ontspannen voor het slapen gaan. Deze vlog maakte ik er over:

Een live inkijkje in mijn boek ‘Lekker slapen, doe ik zo!’ Wil je 2 gratis activiteiten hieruit in je mailbox, geef je mailadres dan door via: https://studiosprankel.info/aanvragen-gratis-tips-uit-boek-lekker-slapen-doe-ik-zo/

Geplaatst door Ans Rozendal op dinsdag 10 oktober 2017

(Een gratis inkijkexemplaar inclusief twee activiteiten kun je in je mailbox ontvangen door je e-mail hier in te vullen.)

En naast de continue uitnodiging jezelf helemaal goed genoeg te vinden, en hier vanuit te starten is dit waarom anderen bij mij kwamen of wat ze er van vonden:

Laura Vermeulen – Glaasser over de Sprankelsessie? (met Laura was de sessie na een kwartier voorbij, meer was niet nodig):

Ja het was kort maar krachtig!! Je wist precies de kern te raken met 1 zin.. bijzonder en mooi! Dankbaar dat je dit me dit hebt teruggegeven! Ik wens je veel prachtige sprankelsessies toe!

Judith Hompe over de Sprankelsessie:
Ik heb met Ans recent een sprankelsessie gehad, een hoop dingen die spelen in mijn leven en Ans hielp me door te focussen op wat er nu op dit moment te doen is. Dankbaar zijn voor dat wat er allemaal in je leven is kan helpen de minder leuke dingen ook aan te kunnen. Ans staat stevig in haar rol als coach, kan zijn met wat er is zonder het voor je op te willen lossen. Dank je wel Ans! 

Ilse Ebbers-Dekkers over de Sprankelsessie:

Het is echt een aanrader. Een half uur later is mijn hoofd weer wat helderder en heb ik meer energie. Hoe fijn is dat! Dank je Ans Rozendal voor je tips. Nu over tot actie!

Kinderen en ouders na een cursus of consult bij mij:

Moeder met hoog sensitief kind van bijna 3:
Ans je raakt me. Net als dat ik zoveel liefde en tijd voel bij alles wat jij doet en brengt. Zo wil ik het ook.

Meisje van 9:
“Ik vond de cursus heel leuk! Ik had eigenlijk helemaal niet door dat ik aan het leren was, zo leuk vond ik het!”
“Ik voel me veel rustiger door de dingen die ik bij jou leer tijdens deze cursus”

Jongen van 10 “Nu heb ik geleerd hoe ik zelf de baas kan blijven over wat ik denk. Ik hield niet zo van de oefeningen. Toch doe ik iedere dag die ene yogaoefening en die helpt mij enorm. Daar wordt ik weer rustig van. Ook wordt ik sneller weer vrolijker en minder lang boos of verdrietig. Dan ruim ik mijn hoofd op. Of ik adem een minuutje op jouw manier.”

Moeder van meisje (3 jaar):
Ik was al erg geïnteresseerd om yoga met onze kinderen te doen. En na de lessen bij Ans werd ik zo geïnspireerd en onze dochter vond het zo leuk, dat ik zelf ook een cursus kinderyoga ben gaan volgen.

Moeder over haar dochter van 3:
Thuis wil ze iedere keer dat ik het weerbericht op haar rug teken, daar wordt ze zo rustig van!

Deelnemers na in-company training:
“Afgelopen woensdagavond heb ik een lezing van je gevolgd die op mij veel indruk heeft gemaakt. Bij deze geef ik me ook op voor de workshop ‘Jij en jouw hoog sensitieve kind’.
“Zeer informatief.”
“Duidelijk en herkenbare uitleg.”
“Herkenbaar in voorbeelden en veel tips gekregen.”

Juf na een yogales bij groep 1 en 2:
Het viel me op dat deze leerling zich na jouw yogales veel beter kan concentreren dan anders.

Diverse moeders over de workshop ‘Jij en jouw hoog sensitieve kind’:
Moeder van 4 kinderen:
“Veel aan gehad, ik geef het cijfer 9”

Moeder van 2 kinderen:
“Herkenbaar in voorbeelden en veel tips gekregen.”

Moeder van 2 kinderen:
“Leuk om met andere ouders uit te wisselen.”

Over de Toolkit bij Sinterklaasstress:

Janine Coach en natuurgeneeskundig therapeut bij www.Jaboli.nl en moeder van twee zonen (van 2 en 4):

Wat een leuke activiteiten! Mijn zoontje van 4 vindt het allemaal heel spannend in deze tijd. En ik merk dat hij het nodig heeft lekker actief iets te doen om te ontspannen en deze spelletjes en dergelijke sluiten daar precies bij aan. Bij het spelletje ‘rollen als een pepernoot’  bedacht hij zelf allemaal variaties, helemaal enthousiast was hij!

Saskia moeder van dochter van 9 (die nog helemaal into het Sinterklaasverhaal is)
Wat een leuke toolkit! Vol bruikbare tips die ook buiten de sinterklaastijd gebruikt kunnen worden. We gaan zeker de “sinterklaasplanning in 6×10 minuten” proberen toe te passen dit jaar.